Headlines

გუფთა რომ არ დაიშალოს – ანუ, რა ხერხებს მიმართავენ ქართველი დიასახლისები

ბრინჯი ცალკე არასოდეს მომიხარშავს, პირდაპირ ვაყრი ფარშს და ვხარშავ სანამ ბრიჯი არ იქნება მზად. ერთი ცალიც კი არ დამშლია. რა თქმა უნდა, კვერცხი აუცილებელია“ – იამზე კახიძე.

„არ მოამზადოთ გუფთა გაყინული და შემდეგგამომდინარე ფარშით. ასევე, დაუმატეთ კვერცხი“ –ნინო გურასპაშვილი.

„ჯერ უნდა დაამუშაოთ ფარში კარგად, შემდეგ დაამატეთ ბრინჯი გემოვნებით, ამუშავეთ ხელით,არ უნდა გეკვრებოდეთ, შეგიძლიათ დაუმატოთ კვერცხიც, მაგრამიქნება მკვრივი, ამიტომ ადუღებამდე მისულ წყალში უნდა ჩაყაროთ. ადუღეთ ნელა, არ დაიშლება და უკვერცხო რბილი იქნება“ – ლამზირა წულაია.

„შეგიძლიათ დაუმატოთ 1 სუფრის კოვზი სიმინდის სახამებელი და არ დაიშლება“ – სესილი გუგუჩია.

საუკეთესო გუფთის რეცეპტები იხილეთ აქ…

„დიდხანს არ ხარშოთ, ზემოთ რომ წამოვლენ ბურთულები, გასინჯეთ ხორცი და თუ მოხარშულია, მალევე დაასრულეთ კერძის მომზადება“ – ნათია ნიკოლიშვილი.

საუკეთესო გუფთის რეცეპტები იხილეთ აქ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *