Headlines

მწვანე პომიდვრის მწნილი – მკითხველის რეცეპტით

ინგრედიენტები

  • მარილი
  • მწარე წიწაკა, მწვანე
  • ოხრახუში
  • ნიახური
  • ნიორი
  • მწვანე პომიდორი

მომზადების წესი

საშუალო ზომის მწვანე პომიდვრები გარეცხეთ და გაჭერით სათითაოდ სიგანეზე, ისე რომ ერთმანეთს არ მოსცილდესგაჭრილი ნაწილები.
შუაზე გაჭრილი პომიდორები ამოავსეთთვალის ზომით წვრილად დაჭრილი ნივრის, ნიახურის, ოხრახუშისა და მწარე მწვანე წიწაკის ნარევით (ასევე უხდევა წითელი წიწაკაც).
უფრო მოზრდილია პომიდვრები (ქილებში რომელიც არ ჩადის), დაჭერითნაჭრებად და აურიეთმზა მწვანილიან მორჩენილ ნარევში.
გამზადებული პომიდვრებიი ჩააწყვეთქილებში, დაასხით მარილწყალი გემოვნებით – ერთ ლიტრ ცივ წყალში გახსენითერთი სუფრის კოვზი მარილი,თავმობმული.დააფარეთ თავსახურები. დადგითგრილ ადგილას, დაიდუღებს და დამწნილდება.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *