- ინგრედიენტები
- ფქვილი – რამდენსაც შეიზელს
საფუარი – 2.00 სკ
ვანილი – 2.00 ცალი
მარილი – 1.00 ჩკ
კვერცხის ცილა – 2.00 ცალი
შაქარი – 1.00 ჭიქა
ზეთი – 1.00 ჭიქა
თბილი რძე – 1.00 ჭიქა
თბილი წყალი – 1.00 ჭიქა
მომზადების წესი
აურიეთ ყველა ინგრედიენტი, მოზილეთ ნაზი ცომი და შეფუთეთ, უნდა ააფუოთ2 ჯერ და ჩაზილოთ ორჯერვე. მესამედ რომ აფუვდება, ამოიღეთ პატარა გუნდებიდა დააწყვეთ საცობ ტაფაზე. ჯობისგუნდები ერთმანეთს ოდნავ დააცილოთ, რადგან გუნდა მაღლა აიწევს და განზე ძალიან არ გავა, როდესაცდაალაგებთ, იქაც აფუვდეს 40 წუთით.
შემდეგგადაუსვით მორჩენილი კვერცხის გული და შედგით წინასწარ გახურებულ ღუმელში, 250 გრადუსზე. ( ტაფაზე მოუსვით ზეთი და მოაყარეთ ფქვილიც) გემრიელად მიირთვით.