Headlines

მაიონეზზე მოზელილი ფაფუკი ფუნთუშების ცომი, ზეთისა და მარგარინის გარეშე – საფირმო რეცეპტი!

ინგრედიენტები

  • ფქვილი – 2 კგ
  • მაიონეზი – 200 გ
  • შაქარი – 1 ჭიქა
  • კვერცხი – 4 ცალი
  • საფუარი ნედლი – 100 გ
  • რძე – 1 ლ

მომზადების წესი

საფუარი ჩაფშვენით ჯამში, დაუმატეთ 1 ჩ/კ შაქარი და 2 ს/კ თბილი რძე. დადგით თბილ ადგილას 15-20 წუთი, სანამ ბუშრებს არ გაიკეთებს.

ათქვიფეთ კვერცხი და დარჩენილი შაქარი, დაუმატეთ მაიონეზი, რძეში გახსნილი საფუარი და კარგად აუარიეთ.

დაუმატეთ ნელ-ნელა ფქვილი. გადააფარეთ ცომს ჩაის ტილო და დადგით თბილ ადგილას. ცომი უცებ აფუვდება.

ეს შესანიშნვი ცომია, როგორც ტკბილი ფუნთუშებისთვის, ასევე მარილიანი ღვეზელებისთვის სხვადასხვა გულსართით: კომბოსტოთი, კვერცხით და ასე შემდეგ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *