Headlines

ჯერ ფერი, შემდეგ გემო… აუცილებლად სცადეთ და მოამზადეთ ამ რეცეპტით, სასწაულია” – ხორციანი სოუზი

ინგრედიენტები

  • საქონლის ხორცი, რბილი – 1 კგ
  • კარტოფილი – 8 ცალი
  • ხახვი – 2 თავი
  • პომიდვრის კონსერვი – 300 გ
  • დაფნის ფოთოლი – 2 ცალი
  • ნიორი – 4 კბილი
  • ქინძი და ოხრახუში – 1 კონა
  • უცხო სუნელი – 1 ჩკ
  • ხმელი ქინძი – 1 ჩკ
  • მარილი და წიწაკა

მომზადების წესი

ხორცი დავჭრათ გავრეცხოთ და მოვხარშოთ. მოხარშული ხორცი გადავწუროთ და ცალკე მოვხარშოთ კარტოფილი. შემდეგ დავუმატოთ მოხარშული ხორციც. ხახვი დავჭრათ, მოვშუშოთ ზეთში და ჩავაგდოთ ორი პატარა ფოთოლი დაფნა. მოოქროსფრო ხახვს ვმატებთ პომიდორს და 2-3 წუთი მოვშუშავთ ერთად. შემდეგ გადავიტანთ ქვაბში დავუმატებთ ნიორს და რამდენიმე წუთი ერთად ვადუღებთ. შევაზავებთ სანელებლებით, მარილით და წიწაკით, ბოლოს კი დავუმატებთ მწვანილს.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *