ასე მომზადებული წიწაკა შეგვიძლია გავასტერილოთ და ზამთრისთვის შევინახოთ.
ინგრედიენტები
ინგრედიენტები
მარილი
ძმარი
ზეთი
ნიახური – 1 კონა
ქინძი – 1 კონა
ნიორი – 5 კბილი
საშუალო სიცხარის მწვანე წიწაკა – 1 კგ
წიწაკების წვერები ჩავუჭრათ და მოვწალოთ მარილიან მდუღარე წყალში, შემდეგ ჩავაწყოთ ტაფაში, დავასხათ ზეთი და ვშუშოთ. დავუმატოთ დაჭრილი მწვანილი, ნიორი და ძმარი. წიწაკა გავაგრილოთ და ისე მივირთვათ.