Headlines

წიწაკა ზეთით და მწვანილით ზამთრის მარაგისთვის

ასე მომზადებული წიწაკა შეგვიძლია გავასტერილოთ და ზამთრისთვის შევინახოთ.

ინგრედიენტები
ინგრედიენტები

მარილი
ძმარი
ზეთი
ნიახური – 1 კონა
ქინძი – 1 კონა
ნიორი – 5 კბილი
საშუალო სიცხარის მწვანე წიწაკა – 1 კგ

წიწაკების წვერები ჩავუჭრათ და მოვწალოთ მარილიან მდუღარე წყალში, შემდეგ ჩავაწყოთ ტაფაში, დავასხათ ზეთი და ვშუშოთ. დავუმატოთ დაჭრილი მწვანილი, ნიორი და ძმარი. წიწაკა გავაგრილოთ და ისე მივირთვათ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *