ინგრედიენტები
- ბროწეული
- ქინძი
- ხახვი
- ნიორი და მარილი გემოვნებით
- წითელი წიწაკა
- ქონდარი
- საქონლის გულ–ღვიძლი და ნაწლავები
მომზადების წესი
მოხარშეთსაქონლის გულ-ღვიძლი და ნაწლავები, შემდეგ წვრილად დაჭერით, დაუმატეთ ცოტა ქონდარი, წითელი წიწაკა, ნიორი და მარილი .
ცალკე ტაფაზე მოთუშეთ დაჭრილი ხახვი, გადაიტანეთ ტაფაზე დაჭრილი გულ–ღვიძლი, ბოლოს დაუმატეთდაჭრილი, მწვანე ქინძი, ბროწეული – სურვილისამებრ.