Headlines

ისე, როგორც რესტორანში… – აი, რას ასხამენ თავზე საცივს, რომ გემრიელი და მიმზიდველი იყოს, VIDEO

ინგრედიენტები

  • ცხელი წყალი
  • ზაფრანა
  • მარილი
  • ნიგოზი

მომზადების წესი

წარმოგიდგენთ ნიგვზის ზეთის, „ურწყულის“, გამოხდის მეთოდს: ნიგოზი წვრილად გავატაროთ, დავუმატოთ მარილი, ზაფრანა და ცოტა ცხელი წყალი. წყალი მცირე ოდენობით, ნელ-ნელა დავასხათ. ვზილოთ მანამ, სანამ ზეთი არ გამოვა.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *