Headlines

ბადრიჯანი სომხურად – უგემრიელესი მოთუშული ბოსტნეული

ინგრედიენტები

  • ბადრიჯანი – 500 გრ
  • ბულგარული წიწაკა – 2 ც
  • ხახვი – 1 ც
  • სტაფილო – 1 ც
  • პომიდორი – 2 ც
  • ნიორი – 2 კბ
  • მცენარეული ზეთი
  • ოხრახუში

მომზადების წესი

ბადრიჯანს გავაცალოთ კანი და დავჭრათ მრგვალ ფორმებად, სტაფილო გავხეხოთ, დარჩენილი ინგრედიენტებიც დავჭრათ წვრილად. მოთუშულ ხახვს ნელ-ნელა დავუმატოთ ყველაფერი, ვურიოთ ნელ ცეცხლზე, სანამ ბოსტნეული კარგად არ მოითუშება.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *