ინგრედიენტები
- ძმარი – 0.5 ლ
- ზეთი – 1.5 ლ
- სასურველი სანელებლები
- ქინძი და ოხრახუში
- ნიორი – 0.5 კგ
- ხახვი – 1.5 კგ
- მწვანე ბულგარული წიწაკა – 1.00 კგ
- წითელი ბულგარული წიწაკა – 2.00 კგ
- სტაფილო – 2.00 კგ
- მწვანე პომიდორი – 10.00 კგ
მომზადების წესი
ყველა ინგრედიენტი დაჭერით, შეაზავეთ სუნელებით (მაგალითად:შავი პილპილი, დაფქული ქინძი, უცხო სუნელი, ყვითელი ყვავილი) და მწვანილებით. მოასხით ზეთი და ძმარი და კარგად ამოურიეთ. გააჩერეთ რამდენიმე საათით, რომ არომატები კარგად გაუჯდეს. შემდეგ ქილებში გადაანაწილეთ და გაასტერილეთ.