Headlines

90-იან წლებში პოპულარული მწვანე პომიდვრის სალათა, რომელიც ინტერნეტმომხმარებლებმა აიტაცეს

ინგრედიენტები

  • ძმარი – 0.5 ლ
  • ზეთი – 1.5 ლ
  • სასურველი სანელებლები
  • ქინძი და ოხრახუში
  • ნიორი – 0.5 კგ
  • ხახვი – 1.5 კგ
  • მწვანე ბულგარული წიწაკა – 1.00 კგ
  • წითელი ბულგარული წიწაკა – 2.00 კგ
  • სტაფილო – 2.00 კგ
  • მწვანე პომიდორი – 10.00 კგ

მომზადების წესი

ყველა ინგრედიენტი დაჭერით, შეაზავეთ სუნელებით (მაგალითად:შავი პილპილი, დაფქული ქინძი, უცხო სუნელი, ყვითელი ყვავილი) და მწვანილებით. მოასხით ზეთი და ძმარი და კარგად ამოურიეთ. გააჩერეთ რამდენიმე საათით, რომ არომატები კარგად გაუჯდეს. შემდეგ ქილებში გადაანაწილეთ და გაასტერილეთ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *