ინგრედიენტები
- მარილი და პილპილი
- ბულგარული წიწაკა 2 ცალი
- პურის გული – 100 გ
- ხახვი – 2 ცალი
- ნაღები – 100 მლ
- კვერცხი – 1 ცალი
- ღორის ხორცის ფარში – 500 გ
მომზადების წესი
პურის გული დაალბეთ ნაღებში და გააჩერეთ ნახევარი საათი.ხახვი დაჭერით და მოხრაკეთ ზეთში. გააგრილეთ და შეურით კვერცხი, მარილი, პილპილი, ხორცის ფარში და ნაღებში დამბალი პური.კარგად აურიეთ ფარში და გააკეთეთ გუფთები.შეწვით ტეფტელები ზეთში, გადაიტანეთ ფორმაში, მოაყარეთ სანელებლები: დაჭრილი ბულგარული და ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი. დაასხით ცოტაოდენი წყალი და დადგით დაბალ ცეცხლზე. თუშეთ ნახევარი საათი.გემრიელად მიირთვით!