Headlines

როგორ მზადდება ნამდვილი ყაურმა!

ინგრედიენტები

  • წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
  • ნიორი – 4.00 კბილი
  • შავი პილპილი – 1.00 ჩ/კ
  • ქინძი – 1.00 ჩ/კ
  • ტომატპასტა – 2.00 ს/კ
  • დაფნის ფოთოლი – 2.00 ცალი
  • ხახვი – 3.00 თავი
  •  კარაქი – 2.00 ს/კ
  • გულღვიძლი (ძროხის ან ღორის) – 1.00 კგ

მომზადების წესი

დაჭერით 1 კგ გულღვიძლი, ძროხის ან ღორის, საშუალო ზომის ნაჭრებად, ჩაშუშეთ მისივე წვენში,წვენი რომ ამოშრება დაუმატეთ 2 ს.კ კარაქი და 3 თავი ხახვი, 2 ც დაფნა. კარგად მოშუშეთ. დაუმატეთ 2 ს.კ ტომატი, 5 წთ-ის შემდეგ კი 1 ჩ.კ ქინძი , 1 ჩ.კ შავი პილპილი, 4 კბილი ნიორი, მარილი და იმდენი წყალი, რომ შემოადგეს. ხარშეთ სანამ გულღვიძლი არ მოიხარშება კარგად. სუფრაზე მიიტანეთ ცხლად,მოაყარეთ ოხრახუში.

გემრიელად მიირთვით!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *