Headlines

სტაფილოს ხიზილალა – მარტივი და გემრიელი რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ნიორი და მარილი გემოვნებით
  • ზეთი – 200.00 მლ
  • ძმარი – 0.50 მლ
  • პომიდორი – 4.00 კგ
  • ბულგარული წიწაკა – 2.00 კგ
  • სტაფილო – 5.00 კგ

1. დააბლენდერეთ: სტაფილო, ბულგარული წიწაკა, პომიდორი და ნიორი. მოაყარეთ მარილი გემოვნებით.
2. დაამატეთ 200მლ ზეთი და ძმარი.
3. ადუღეთ ფაფისებრი მასა 15 – 20 წუთით.
4. დაამატეთ ცოტაოდენიასპირინი და მოათავსეთ სტერილურ ქილებში.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *