ინგრედიენტები
- ბადრიჯანი – 4 ც
- ბულგარული წიწაკა – წითელი და მწვანე – 4 ც
- სტაფილო – 3 ც
- ნიორი – 4 კბ
- ნიგოზი – 300 გრ
- ხახვი – 3 ც
- ძმარი – 1 სკ
- ქინძი
- მარილი
- წიწაკა
- უცხო სუნელი
- ხმელი ქინძი
- ზეთი
მომზადების წესი
ბადრიჯანი, დავჭერი და დავაყარე მარილი, დავტოვე დაახლოებით 40 წუთი.
ცალკე დავჭერი ბულგარული წიწაკა და სტაფილო, შემდეგ ყველა ეს ბოსტნეული შევწვი ბოსტნეული ზეთში, ცალ-ცალკე.
გატარებულ ნიგოზს დავუმატე, დანაყილი ნიორი, მარილი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, ძმარი, წიწაკა, შემწვარი ბოსტნეული და დაჭრილი ქინძი, მარილი გემოვნებით.
სულ ბოლოს ყველაფერი ერთად ამოვურიე.