Headlines

მკვახე პამიდორი, ყვავილოვანი კომბოსტო… – მარტივად დაამწნილეთ ზამთრისთვის და ისიამოვნეთ

ამ წესით ჩადებული მწვანე პამიდორი და ყვავილოვანი კომბოსტო რამდენიმე დღეში მწნილდება და ძალიან გემრიელია.

ინგრედიენტები

  • მარილი
  • კამა
  • ნიახური
  • ნიორი
  • მწარე წიწაკა
  • წითელი ბულგარული წიწაკა
  • სტაფილო
  • ქორფა, პატარა კიტრი
  • ყვავილოვანი კომბოსტო
  • მწანე პამიდორი

მომზადების წესი

ყველა ინგრედიენტი დაჭერით სასურველი ზომის ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი დაახლოებით 3-4 სუფრის კოვზი მარილი (არასავსე), აურიეთ კარგად, გააჩერეთ ნახევარი საათი და მჭიდროდ ჩატენთ ქილაში. წყალი არ დაასხათ, წვენს თავად გაუშვებს. რამდენიმე დღეში არაჩვეულებრივ მწნილს მიიღებთ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *