Headlines

უგემრიელესი ტორტი “ყარაყუმი” – მკითხველის რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • გამაფხვიერებელი – 10.00 გ
  • ფქვილი – 200.00 გ
  • კაკაო – 30.00 გ
  • რძე – 100.00 მლ (ოთახის ტემპერატურის)
  • ზეთი ან გამდნარი კარაქი – 130.00 მლ
  • შაქარი – 250.00 გ
  • კვერცხი – 5.00 ცალი (საშუალო ზომის)

მომზადების წესი

ავთქვიფოდ კვერცხის ცილა, დავუმატოთ მწიკვი მარილი, შემდეგ კვერცხის გული , მე ზეთი გამოვიყენე, მშრალი ინგრედიენტები და ბოლოს რძე .გამოვაცხოთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში, 170-180-ზე 45 წთ (შეიძლება მეტი დრო დაგჭირდეთ), მზაობა ხის ჩხირითშეამოწმეთ, ქვედა წვაზე 30წთ, ორივე წვაზე 15 წთ, საცხობი ფორმა 24-26სმ.


კრემი: 350გრ კარაქი ავთქვიფე , დავუმატე 530 გრ , მოხარშული შესქ რძე, ყავაც შეგიძლიათ დაუმატოთ, მე არ გამომიყენებია , რადგან არ მიყვარს.


ავიღე ბისკვიტი, გადავანაწილე კრემიდა მოვაყარე ბლომად გახეხილი შოკოლადი.

გემრიელად მიირთვით!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *