Headlines

ჟელე ალუბლის წვენით, არაჟნისა და კაკაოს ფენებით

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები მესამე ფენისთვის

  • შაქარი – 200.00 გრ
  • კაკაო – 3.00 სკ
  • რძე – 650.00 მლ
  • ჟელატინი – 35.00 გრ

ინგრედიენტები მეორე ფენისთვის

  • შაქარი – 200.00 გრ
  • არაჟანი – 600.00 გრ
  • რძე – 150.00 მლ
  • ჟელატინი – 35.00 გრ

ინგრედიენტები

  • შაქარი – 200.00 გრ
  • ალუბლის წვენი – 350.00 მლ
  • ჟელატინი – 35.00 გრ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *