ინგრედიენტები
- ზეთი – 1.00 სკ
- წყალი – 400.00 მლ (ცივი)
- ყველი
- კვერცხი – 1.00 ც
- მარილი – 1.00 სკ
- ფქვილი – 1.00 კგ
მომზადების წესი
ყველა ინგრედიენტიმოვათავსოთ ჯამში. მოვზილოთ ცომი, დავაყოვნოთ 30 წთ.შემდეგ დავყოთ ცომის მასა, ამოვჭრათ მრგვალი ფორმები, გავაბრტყელოთ,შუაგულში მოვათავსოთ ყველი, თავი მოვუკრათ და მოვხარშოთ მარილიან წყალში,დაახლოებით 7-8 წთ საკმარისია. ბოლოს თავზე დაადეთ კარაქი.უგემრიელესია!