ინგრედიენტები
- მდუღარე წყალი – 2.00 ლ
- მარილი – 500.00 გ
- გატარებული ნიორი – 300.00 გ
- ზეთი – 200.00 მლ
- უცხო სუნელი – 300.00 გ
- ხმელი ქინძი – 200.00 გ
- ტკბილი წიწაკა – 500.00 გ (წმინდად დაფქული)
- წითელი წიწაკა, დაღერღილი – 1.00 კგ
მომზადების წესი
მომზადების წესიწყალი დავასხათ დაღერღილ წიწაკას და გავაჩეროთ 5 სთ ან მთელი ღამე. შემდეგ შევურიოთ ყველა ინგრედიენტი და დავამუშაოთ კარგად.გავაჩეროთ 2 დღე გარეთ,რამდენჯერმე მოვურიოთ. მზა აჯიკა ბოლოს მოვათავსოთ ქილებში. არის ძალიან კარგი, ვისაც უყვარს ცხარე. ძალიან უხდება კიტრს და პამიდორს.