Headlines

წითელი აჯიკა მათთვის, ვისაც ცხარე უყვართ

ინგრედიენტები

  • მდუღარე წყალი – 2.00 ლ
  • მარილი – 500.00 გ
  • გატარებული ნიორი – 300.00 გ
  • ზეთი – 200.00 მლ
  • უცხო სუნელი – 300.00 გ
  • ხმელი ქინძი – 200.00 გ
  • ტკბილი წიწაკა – 500.00 გ (წმინდად დაფქული)
  • წითელი წიწაკა, დაღერღილი – 1.00 კგ

მომზადების წესი

მომზადების წესიწყალი დავასხათ დაღერღილ წიწაკას და გავაჩეროთ 5 სთ ან მთელი ღამე. შემდეგ შევურიოთ ყველა ინგრედიენტი და დავამუშაოთ კარგად.გავაჩეროთ 2 დღე გარეთ,რამდენჯერმე მოვურიოთ. მზა აჯიკა ბოლოს მოვათავსოთ ქილებში. არის ძალიან კარგი, ვისაც უყვარს ცხარე. ძალიან უხდება კიტრს და პამიდორს.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *