Headlines

სეზონის ჰიტი: მკვახე პომიდვრის მწნილი ზამთრისთვის

ინგრედიენტები

  • კამა – 1 კონა
  • შაქარი – 50 გ
  • მარილი – 1 სკ
  • ძმარი 9% – 50 მლ
  • ნიორი – 1 თავი
  • ტკბილი წიწაკა, წითელი – 1 ც
  • მკვახე პომიდორი – 1 კგ

მომზადების წესი

მომზადება:დაჭერით მკვახე პომიდორი 4 ნაწილად. დაჭყლიტეთ ან გაატარეთ ნიორი. წიწაკა დაჭერით კუბიკებად, მწვანილი – წმინდად.აურიეთ ერთმანეთში ყველა ინგრედიენტი, დაასხით ძმარი, დაუმატეთ მარილი და შაქარი, კარგად აურიეთ, დააფარეთ თავსახური და გააჩერეთ მაცივრის გარეშე 12-14 საათი.შემდეგ გადაიტანეთ გასტერილებულ ქილებში და დააფარეთ კაპრონის თავსახურები.გემრიელად მიირთვით.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *