ინგრედიენტები
- რძე – 2.00 სკ
- კარაქი – 25.00 გ
- რძიანი შოკოლადი – 100.00 გ
მეორე კრემი
- ვანილის შაქარი – 2.00 შეკვრა
- შაქარი – 3.00 სკ
- ვანილის პუდინგის ფხვნილი – 1.00 შეკვრა
- რძე – 350.00 მლ
პირველი კრემი
- კარაქი – 300.00 გ
- შაქარი – 200.00 გ
- კვერცხის გული – 5.00 ც
ბეზესა და ნიგვზის ფენა
- წვრილად დაჭრილი ნიგოზი ან თხილი – 250.00 გ
- ფქვილი – 3.00 სკ
- შაქარი – 160.00 გ
- კვერცხის ცილა – 5.00 ც
ბისკვიტი
- გამაფხვიერებელი – 1.00 შეკვრა
- ფქვილი – 150.00 გ
- ცხელი წყალი – 4.00 სკ
- შაქარი – 200.00 გ
- კვერცხი – 6.00 ც
მომზადების წესი
მომზადების წესი იხილეთ ვიდეოში