Headlines

ხორციანი მაკარონი – კერძი, რომელსაც დრო ვერაფერს აკლებს!

ინგრედიენტები

  • მაკარონი – 400 გ
  • ხორცი – 200 გ
  • ხახვი – 1 ც
  • კარაქი – 40 გ
  • მარილი
  • პილპილი

მომზადების წესი

ხორცი მოხარშეთ და დაჭერით. 200 მლ ბულიონი შეინახეთ.

ხახვი დაჭერით კუბიკებად და მოთუშეთ დაბალ ცეცხლზე. დაუმატეთ ხორცი და ამოურიეთ. 1 წუთის შემდეგ დაუმატეთ ბულიონი და გააგრძელეთ შუშვა 5 წუთით.

მაკარონი მოხარშეთ მარილიან წყალში. შემდეგ გადაწურეთ და გადაიტანეთ ტაფაში.

ბოლოს დაუმტეთ კარაქი, მარილი და პილპილი გემოვნებით.

გემრიელად მიირთვით!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *