Headlines

ჩემთვის ნომერ პირველი კერძია, რომელიც ბაბუამ მასწავლა…” – ლობიო და მარინადის ასორტი კახური ზეთით ელგა ტაბატაძის რეცეპტით

ინგრედიენტები

  • ნიახური
  • ოხრახუში
  • ქინძი
  • აყვავებული დანაყული ქინძი
  • რეჰანი და ქონდარი
  • ნიორი – 3 კბილი
  • მწარე წიწაკა
  • ხმელი პიტნა
  • პილპილი
  • ძმარი
  • მარილი

მომზადების წესი

საღამოს გასუფთავებულ ლობიოს დავასხი წყალი და დავდგი, დილით გადავღვარე, დავასხი ახალი წყალი, დავამატე დაფნის ფოთოლი, კარგად რომ მოიხარშა დავამატე ოქროსფრად მოდაღული ხახვი კახურ ზეთში, დავამატე 2 კოვზი ტომატი. დავამატე ყველა სუნელი, რა მიწერია ინგრედიენტებში, წამოვადუღე 2 წუთი და გამოვრთე. შევანელე მარინადის ასორტი, ხახვით, ქინძით, ცოტა ოხრახუშით და კახური ზეთით.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *