ინგრედიენტები
- სოდა – 1.00 სკ
- კვერცხი – 3.00 ც
- შაქარი – 4.00 სკ
- ფქვილი – 250 გ
- ხაჭო – 500.00 გ
მომზადების წესი
ფქვილს დაუმატეთ შაქარი, სოდა და ამურიეთ. შემდეგ დაუმატეთ ხაჭო, კვერცხი და კვლავ ამოურიეთ. ფქვილი ზომაზე მეტი არ დაუმატოთ. ცომისგან გააკეთეთ პატარა ბურთულები და შეწვით ზეთში.
შემწვარი ბურთულები ერთჯერად ხელსახოცზე გადაიტანეთ, რომ ზედმეტი ცხიმი მოშორდეს.
მიირთვით არაჟანთან, ჩაისთან, ყავასთან ან მურაბასთან ერთად.