.
- ფქვილი – 1 კგ
- საფუარი – 1 სკ
- მარილი – 1 სკ
- შაქარი – 1 სკ
- ზეთი – 50 გ
- სულგუნი – 1 კგ
მომზადების წესი
ფქვილს დავამატე საფუარი მარილი, შაქარი თბილი წყალი, მოვზილე საშუალო ცომი, ბოლოს გადავზილე ზეთით. კარგად ამოსული ამოვაგუნდავე 250 გრ გუნდებად დანარჩენი ვიდეოშია აღწერილი. ავაგე სულგუნი ყველი შამფურზე და შემოვახვიე ცომი ვიდეოში კარგად ჩანს გადავუსვი კვერცხის გული და რძის მასა. გამოვაცხვე მაყალზე.