Headlines

მჭადი-ბებოს რეცეპტით

თუკი გსურთ, მჭადი ოქროსფერი და ფუმფულა გამოვიდეს.

ინგრედიენტები

  • ზეთი შესაწვავად
  • სიმინდის ფქვილი – 500 გრ
  • თბილი წყალი
  • მარილი

მომზადების წესი

სიმინდის ფქვილს შეურიეთ მარილი და მოზილეთ თბილი წყლით. ცომი უნდა იყოს თხელი, რადგან უნდა გააჩეროთ 20-30 წუთი. ამ დროის განმავლობაში ცომი სქელდება. სველი ხელით ამოიღეთ ერთნაირი ზომის ბურთულები, გააბრტყელეთ და გამოაცხვეთ ცხელ ტაფაზე, ბლომად ზეთში.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *