Headlines

საოცარი „მკვახე პომიდვრის სალათა“ მზია ახვერდაშვილის რეცეპტით

ინგრედიენტები

  • მარილი
  • მწარე წიწაკა
  • ძმარი – 200.00 მლ
  • ზეთი – 500.00 მლ
  • მწვანილი – 300.00 გ (ოხრახუში)
  • ნიორი – 300.00 გ
  • ხახვი – 1.00 კგ
  • სტაფილო – 2.00 კგ
  • ბულგარული წიწაკა – 2.00 კგ
  • მწვანე პომიდორი – 5.00 კგ

მომზადების წესი

ბოსტნეული დავჭერი სასურველ ნაჭრებად, დავასხი ზეთი და ძმარი, კარგად ავურიე ყველაფერი ერთმანეთში და შევაზავე მარილით, გემოვნებით. ერთი ღამე დავტოვე ჭურჭელში, წვენი გაუშვა და გემოებიც გაუჯდა. შემდეგ ჩავდე ქილებში, დარჩენილი წვენიც გადავანაწილე თანაბრად. დავაფარე თუნუქის სახურავები და გავასტერილე, დუღილიდან 30-40 წთ-ში მოვხუფე.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *