ინგრედიენტები
- მარილი და პილპილი
- ზეითუნის ზეთი
- ქინძი
- წითელი ხახვი
- ნიორი
- პომიდორი
მომზადების წესი
ხახვი და ნიორი გაფცქვენით. ნიორი გაატარეთ პრესის ქვეშ, ხახვი დაჭერით წმინდად.
მწვანილი გარეცხეთ და გააშრეთ.
პომიდორი დამდუღრეთ, გააცალეთ კანი და დაჭყლიტეთ ჩანგლით. ეცადეთ, მიიღოთ ერთგვაროვანი მასა.
დაუმატეთ ზეითნის ზეთი, ქინძის ფოთლები, დაჭრილი ქინძი და ნიორი. შეანელეთ მარილითა და ახალდაფქული შავი პილპილით გემოვნებით.
გემრიელად მიირთვით!