რეცეპტი: მარიამ ღვინჯილია
ინგრედიენტები
- მარილი – გემოვნებით
- ქინძი და ოხრახუში
- ყვითელი ყვავილი, დაფქული – 1.00 ჭიქა
- უცხო სუნელი – 1.00 ჭიქა
- ხმელი ქინძი
- ზეთი – 700.00 გ
- ნიორი – 300.00 გ
- სტაფილო – 1.00 კგ
- მწარე წიწაკა, წითელი – 1.00 კგ
- წითელი ბულგარული წიწაკა – 5.00 კგ
მომზადების წესი
ბულგარულს, მწარე წიწაკას, სტაფილოს,მწვანილებს და ნიორს ვატარებთ ხორცსაკეპ მანქანაში. ვუმატებთ სუნელებს, ზეთს, მარილს და ვადუღებთ ნახევარი საათი. მიღებულ მასას ვასხამთ სტერილურ ქილებში.