Headlines

ზეთიანი აჯიკა, რომელიც ამ სეზონზე აუცილებლად უნდა მოამზადოთ

რეცეპტი: მარიამ ღვინჯილია

ინგრედიენტები

  • მარილი – გემოვნებით
  • ქინძი და ოხრახუში
  • ყვითელი ყვავილი, დაფქული – 1.00 ჭიქა
  • უცხო სუნელი – 1.00 ჭიქა
  • ხმელი ქინძი
  • ზეთი – 700.00 გ
  • ნიორი – 300.00 გ
  • სტაფილო – 1.00 კგ
  • მწარე წიწაკა, წითელი – 1.00 კგ
  • წითელი ბულგარული წიწაკა – 5.00 კგ

მომზადების წესი

ბულგარულს, მწარე წიწაკას, სტაფილოს,მწვანილებს და ნიორს ვატარებთ ხორცსაკეპ მანქანაში. ვუმატებთ სუნელებს, ზეთს, მარილს და ვადუღებთ ნახევარი საათი. მიღებულ მასას ვასხამთ სტერილურ ქილებში.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *