Headlines

ლეგენდარული მეგრული კუჭმაჭი – თამო მეფიშვილის რეცეპტით

ინგრედიენტები

  • ბროწეული
  • ქინძი
  • ხახვი
  • ნიორი და მარილი გემოვნებით
  • წითელი წიწაკა
  • ქონდარი
  • საქონლის გულ–ღვიძლი და ნაწლავები

მომზადების წესი

მოხარშეთსაქონლის გულ-ღვიძლი და ნაწლავები, შემდეგ წვრილად დაჭერით, დაუმატეთ ცოტა ქონდარი, წითელი წიწაკა, ნიორი და მარილი .

ცალკე ტაფაზე მოთუშეთ დაჭრილი ხახვი, გადაიტანეთ ტაფაზე დაჭრილი გულ–ღვიძლი, ბოლოს დაუმატეთდაჭრილი, მწვანე ქინძი, ბროწეული – სურვილისამებრ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *