Headlines

რა წავუსვათ გოჭს, რომ კნატუნა და გემრიელი გამოვიდეს

შობასა და ახალ წელს ყველა ცდილობს ორიგინალური კერძების მომზადებას. ტრადიციულ კერძად ითვლება შემწვარი გოჭი. ეს მინანქარი განსაკუთრებით უხდება თონეში შებრაწულ გოჭს, თუმცა, აირღუმელში მომზადებულსაც უხდება.

ინგრედიენტები

  •  მარილი
  • ზეითუნის ზეთი – 1.00 ს/კ
  • ნიორი – 1.00 კბილი
  • თაფლი – 2.00 ს/კ
  • პილპილი
  • ძმარი ბალზამიკო – 1.00 ს/კ
  • გახეხილი ჯანჯაფილი – 1.00 ს/კ
  • სოიოს სოუსი – 2.00 ს/კ
  • შემწვარი გოჭი

მომზადების წესი

ყველა ინგრედიენტი მოვათავსოთ ტაფაზე და წამოვადუღოთ 5 წთ. შეგრილებული მინანქარი გადავუსვათ შემწვარ გოჭის ხორცს.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *