ინგრედიენტები
- წიწაკა გემოვნებით
- შაქარი
- მარილი
- ჭარხალი – 3.00 თავი
- დაფნის ფოთოლი – 6.00 ცალი
- ნიახური
- კამა
- ნიორი – 2.00 თავი
- კომბოსტო
მომზადების წესი
გაითვალისწინეთ, 1 ლიტრა წყალზე 1 კოვზი მარილი და ნახევარი კოვზი შაქარი გამოიყენეთ.
კომბოსტო დაჭერითსასურველ ნაჭრებად,ფენა–ფენად მოათავსეთ ყველა ინგრედიენტი მშრალ ჭურჭელში, რაც უფრო პატარა ფენები იქნება, მით უკეთესია. ნიორს გაჭრა არ უნდა, არც მწვანილს (რა თქმა უნდ,სუფთა და მშრალი უნდა იყოს)
შემდეგ, 1 ლიტრწყალზე დაგჭირდებათ 2.800/3 ლ 1 კოვზი სუფრის მარილი, არასავსე და 1 ლიტრაზე ნახევარი კოვზი შაქარი ბაჰარი. კარგად გახსენით მარილი, შაქარი და დაასხით კომბოსტოს.
წყალი უნდა იყოს ცივი, გადადუღებული.მჟავე 5 დღეში მზად იქნება. არ რბილდება და წყალიც კი უგემრიელესი აქვს.წიწაკა გემოვნების საკითხია. გემრიელად მიირთვით