ინგრედიენტები
ინგრედიენტები კრემისთვის
- ვანილი
- შესქელებული რძე – 2.00 ქილა
- კარაქი – 300.00 გრ
ინგრედიენტები კარამელისთვის
- მიწისთხილი – 200.00 გრ
- სახამებელი – 1.00 ჩკ
- რძე – 120.00 მლ
- კარაქი – 60.00 გრ
- შაქარი – 250.00 გრ
ინგრედიენტები ბეზესთვის
- ვანილი
- შაქარი – 150.00 გრ
- კვერცხის ცილა – 3.00 ცალი
ინგრედიენტები ბისკვიტისთვის
- ვანილი
- გამაფხვიერებელი – 2.00 ჩკ
- კაკაო – 60.00 გრ
- ზეთი – 120.00 მლ
- შაქარი – 330.00 გრ
- წყალი – 180.00 მლ
- ფქვილი – 270.00 გრ
- კვერცხი – 9.00 ცალი
მომზადების წესი
ვამზადებთ ბისკვიტს და ვაცხობთ ზედა – ქვედა წვაზე 150° 50 წთ.
კარგად გავალღოთ შაქარი და დავუმატოთ კარაქი, ცივ რძეში გავხსნათ სახამებელი (ფქვილი) დავუმატოთ დაჭრილი თხილი და ვურიოთ უწყვეტლივ, შესქელებამდე, 5 წთ და გავაგრილოთ.
კრემი:
პ.ს ნამცხვრის აწყობისას, ბოლოს მოამზადეთ კარამელი, ძალიან გაცივების შენთხვევაში არ გაიშლება ბისკვიტზე.